Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Πώς θα δείτε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει ή σβήσει απο το MSN

Αναρωτιέστε γιατί έχετε καιρό να δείτε κάποιον στο MSN; Παραξενεύεστε γιατί ενώ του μιλάτε στον msn messenger δεν σας απαντά; Μήπως σας έχει σβήσει απο τη λίστα επαφών του; Μήπως σας έχει μπλοκάρει ώστε να μην μπορείτε να του μιλήσετε; Ας δούμε λοιπόν πως θα δείτε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει ή σβήσει απο το MSN.
Σε αυτά τα ερωτήματα υπάρχει και απάντηση και λύση. Ένα πρόγραμμα που λέγετε emesene και είναι δωρεάν! Φυσικά είναι πολύ καλό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα ως εναλλακτικό του MSN Messenger!
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Αρχικά δεν έχετε παρά να πάτε στη σελίδα του προγράμματος κάνοντας κλίκ με το ποντίκι σας εδώ. (http://www.emesene.org/download.html)
Κατεβάζετε την κατάλληλη έκδοση για το λειτουργικό σας. Οι περισσότεροι είστε χρήστες Windows οπότε κατεβάζετε την έκδοση που λέει Windows installer.
Εγκαθιστάτε το πρόγραμμα τρέχοντας το και δίνετε το όνομα χρήστη του MSN σας πχ jondoe@hotmail.com και τον κωδικό σας. Αυτομάτως έχετε μπει και στο περιβάλλον του Emesene το οποίο είναι πανομοιότυπο με αυτό του MSN messenger οπότε δεν θα δυσκολευτείτε. Δεν έχετε παρα να αφήσετε τώρα των κέρσορα του ποντικιού πάνω απο το όνομα που σας ενδιαφέρει όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.



Στην περίπτωση μας η φίλη μου δεν με έχει μπλοκάρει αλλά με έχει σβήσει απο τη λίστα επαφών της. Χμμ..
Οπότε και όπως βλέπετε στη φωτογραφία στο σημείο που έχουμε κυκλώσει το emesene μας πληροφορεί: Has you:No - Blocked you: NO.
Σε περίπτωση που σας έχει μπλοκάρει θα δείτε Blocked you:YES κτλ.
Αν δεν σας έχει ούτε σβήσει ούτε μπλοκάρει τότε θα δείτε Has you: Yes - Blocked you: NO